Hjælp os med at hjælpe

Julegavekonvojen bliver udelukkende drevet af frivillige. Har du fået lyst til at hjælpe, kan du gøre det på flere måder:

Pakker

Hvert år indsamler vi gaver til Julegavekonvojen i første halvdel af november. Du kan indlevere dine pakker på ét af de indleveringssteder, der er rundt omkring i Danmark. Det koster 20 kroner at indlevere hver pakke. Pengene går primært til transport, indsamlingstilladelse og regnskab.

Donationer fra private

Har du ikke lyst eller mulighed for at komme med en pakke, kan du i stedet donere et beløb til Julegavekonvojen. Vi tager imod donationer hele året. Pengene bliver primært brugt til at købe gaver til især teenagedrenge, da der oftest mangler gaver til lige netop den aldersgruppe.
Kontakt Jens, hvis du har lyst til at give en donation.

Donationer fra virksomheder

Der er masser af muligheder for at hjælpe Julegavekonvojen som virksomhed. Udover donationer i form af penge kan virksomheder hjælpe med at sponsere ting og ydelser, vi har brug for. Det kan være alt fra gavepapir og legetøj til benzin og tryk af materiale. Så kan vi nemlig bruge de penge på gaver til børnene. Vi offentliggør løbende alle vores sponsorer her på hjemmesiden og på LinkedIn, hvor du også kan følge vores aktiviteter.
Kontakt Jens, hvis du har lyst til at høre mere.