Julegavekonvojen er en forening, hvor alle arbejder frivilligt. De frivillige, der hvert år tager med til Rumænien for at dele gaver ud, rejser, bor og spiser også for egen regning. Julegavekonvojen er nemlig sat i verden for at skaffe julegaver til udsatte børn i Rumænien - intet andet.

Derfor har vi i Julegavekonvojen oprettet en fond, hvor vi hvert år overfører, hvis vi har mere end 30.000 kroner i overskud. Fondens penge må kun bruges til at købe gaver til de rumænske børn - og primært til de ældste aldersgrupper, som vi erfaringsmæssigt ved, at vi får færrest gaver til. Det vil sige, at får vi et overskud det ene år, bliver de brugt på gaver til det kommende år.

Foreningens indtægter består primært af sponsorater samt de 20 kroner, som man betaler for at aflevere en gave. Pengene går især til transport, diverse udgifter med at søge indsamlingstilladelser, udgifter til bank og revisor samt penge til at drive hjemmesiden.

Det er svært at lægge et nøjagtigt budget fra år til år, fordi vi jo hverken kender antallet af gaver og lastbiler, der skal afsted, eller hvilke sponsorater, vi får ind. Vi sørger dog altid for at lægge et budget, så vi er sikre på, at vi rent faktisk kan sende gaverne afsted.

Se regnskab for Ukraineindsamling 2022 her

Se vores 2020 regnskab her

Se vores 2021 regnskab her